Friday 7 October 2011

ITS#TEN, 15th-16th July, Trieste, Italy





International Talent Support ITS#TEN, Trieste, Italy 15th- 16th July 2011

I was selected as one of the finalist for ITS#TEN with my Composites collection in the Accessories category, so I went in Trieste for the great finale and award ceremony in July. Here are some moments from the location, exhibition, show and ceremony.


I also had to create a special category fashion item using YKK zippers and hardware. I made a multifunctional platform biker boots using zippers and buttons to build up a boot from a sandal.



International Talent Support ITS#TEN, Trieste, Taliansko ,15- 16 júla 2011

Ako finalistka tejto prestížnej súťaže v kategórii Accessories som sa v júli zúčastnila finále, ktoré pozostávalo z výstavy a obhajoby kolekcie pred medzinárodnou odbornou porotou (medzi inými Viktor&Rolf, Hilary Alexander, Bruno Collin, Deanna Ferretti ...), fotenia, tlačovej konferencie a stretnutia so zástupcami médií, slávnostnej ceremónie s udeľovaním cien a párty. Desiate výročie tejto súťaže bolo špeciálne tým, že som stretla aj mnohých bývalých finalistov, dnes už známych návrhárov i ďalšie osobnosti, ktoré sa za tie roky podieľali na chode súťaže.


Okrem súťažnej kolekcie som predstavila aj pár obuvi vytvorený pre špeciálnu kategóriu v tejto súťaži. Zadaním bolo použiť zipsy a komponenty YKK, jedného z hlavných sponzorov súťaže. Moje multifunkčné ‛biker boots‛ na platforme sa vďaka zipsom dajú nosiť aj ako sandále.


http://www.itsweb.org/jsp/en/itstalentsdata/talentID_384_conctype_1.jsp




1 comment: